Sharing is caring!

Ben je van plan eindelijk de droom van je eigen huis te realiseren? Great! De plattegrond is gepland, nadenken over het aantal ramen en de topping-out ceremonie al mentaal voorbereid. De haag kan een echte uitdaging zijn. Welke verzekering heb je nodig als er iets gebeurt en wat is daarvoor verantwoordelijk? En bij welke verzekering winkel moet je deze afnemen. Wij staan ​​naast u en verduidelijken!

Ga Voor Een Opstalverzekering

De huiseigenaren verzekering beveiligt het huis, evenals alle delen van het gebouw stevig verbonden met het huis (deuren, ramen, trappen). Daarnaast kunnen garages of carports worden opgenomen in het contract. Juist daarom mag je niet afzien van de bescherming van de bouwverzekering.

Onweerschade op het dak van het huis of zelfs op de voortent wordt bijvoorbeeld gedragen door de verzekering van huiseigenaren. Bovendien kunt u ook beschermen tegen elementaire schade. Schade veroorzaakt door overstromingen, lawines of opstuwing wordt dan door de verzekering gedekt.

Meer weten over de autoverzekering: https://verzekering-winkel.com/autoverzekering/

.

Aansprakelijkheidsverzekering Kan Van Pas Komen

Vooral tijdens de constructiefase is deze verzekering essentieel. De verzekering betaalt voor schade van derden. Bij voorbeeld: Een losse dakpannen raakt een voetganger of beschadigde een geparkeerde auto. Het dekt ook de kosten van het breken van een bevroren ijskegel op het huis en het verwonden van de buurman, of zelfs als uw bezoek slipt op het onontdekte eigendom en een arm breekt.

De persoonlijke aansprakelijkheidsverzekering is alleen van toepassing als de woning volledig is afgewerkt en in eigen beheer is – is het onroerend goed nog onontwikkeld of huurt u uw woning na voltooiing, dan heeft u de huis- en eigendom aansprakelijkheid nodig.

Verzekering Voor Aansprakelijkheid Van De Aannemer

Terwijl je droomhuis wordt gebouwd, ben je verantwoordelijk als bouwer voor deze bouwplaats. Stel, een derde partij is gewoon door deze site gewond en komt schade toe, de bouwer draagt ​​de financiële kosten. Risicovolle situaties hiervoor zijn het dagelijks leven op een bouwplaats. Als bijvoorbeeld de grond van de uitgraving de weg verontreinigd, is deze glad en raakt een voetganger gewond door te glijden, neemt de aansprakelijkheid van de aannemer over.

Ga Altijd Voor De Bouwverzekering

Kortom, bouwverzekering dekt schade aan uw eigen gebouw. Dit omvat schade veroorzaakt door stormen en overstromingen, maar ook vandalisme of materiële gebreken. Welke claims zijn precies hier bedoeld? Wanneer zware regenval met zware regenval de meeste afgegraven grond op straat en in de tuinen van de buren spoelt, dekt de bouwverzekering de reparatiekosten. Of, ondanks de gesloten schaal, worden radiatoren van het geïnstalleerde verwarmingssysteem gestolen – dit alles kan zonder passende bescherming uw budget overschrijden.

Een Bouwhulp Verzekering Kan Geschikt Zijn

Elke huisbouwer is dankbaar voor het helpen van zijn handen! Je hebt zeker vrienden en kennissen die je komen helpen. Maar helaas gebeuren ongelukken snel! De bouwhulp verzekering verzekert uw hulpverleners optimaal tegen mogelijke ongelukken! Dit maakt het een nuttige aanvulling op een ongevallenverzekering.

De verzekeringsdekking begint met het betreden van de bouwplaats en eindigt met het verlaten ervan. Bovendien moet u rekening houden met een voorzorgsmaatregel, want slagen van het lot treffen ons vaker dan we zouden willen. Om ervoor te zorgen dat uw gezin wordt beschermd in geval van nood, adviseren onze experts een overlijdensrisicoverzekering.

5 Verzekeringen Die Nodig Zijn Als Je Een Huis Gaat Bouwen In Duitsland
shares