Sharing is caring!

Een vastgoed belegging in Duitsland kan nog wel eens lastig zijn. Er zijn een hoop regels waar je rekening moet houden om een voldoende rendement te behalen. Hieronder hebben we een aantal belangrijke tips over dit onderwerp voor je beschreven. Niet op zoek naar beleggingstips maar heb je direct geld nodig? Neem eens een kijkje op de website spaarbuidel.nl/geld-lenen/. Hier vind je tal van informatie bronnen over de mogelijkheden die je hebt.

Maak Gebruik Van Een Terugbetalingslening

De eenvoudigste leningsvorm is de beste: de terugbetalingslening. Je betaalt dus minimaal 1 procent van je lening per jaar. Wil jij een zakelijke lening afsluiten dan is het slim om deze voorwaarde omtrent de terugbetaling goed na te kijken. Particulieren worden over het algemeen beter beschermd dan de bedrijvigheid.

Combinatie Modellen, Ontwijk Ze

Een combinatiemodel loont meestal. In plaats van te betalen, bespaart u op een spaar- of levensverzekering. Maar de betere vorm van sparen is de terugbetaling van uw lening, omdat de spaarrente altijd lager is dan de debetrentetarieven.

Eventuele Subsidies Van De Duitse Staat

Gezinnen zouden moeten informeren of ze recht hebben op publieke financiering. In Hamburg, de investeringen en de ontwikkeling bank vergeeft bijvoorbeeld een “Huis leningen” – en dat is een krediet tegen gunstige voorwaarden.

Sinds medio september 2018 gezinnen en alleenstaande ouders met kinderen de zogenaamde Baukindergeld kunnen toepassen landelijke Bovendien, als hun jaarlijks inkomen een bepaald bedrag niet overschrijdt.  Die in aanmerking komen om 12.000 euro per kind te ontvangen, uitbetaald in 10 jaarlijkse termijnen van 1.200 euro elk.

Nog Even Goed Om Te Weten

In principe is er niets mis met het mee naar huis nemen van de bouwkosten als de financiering solide is. Een belangrijke factor bij het kiezen van een woning moet echter niet de nieuwe overheidssubsidie ​​zijn. Omdat het bedrag – vooral in grote steden zoals Hamburg – meestal slechts een druppel in de emmer is.

Daarom is voorzichtigheid geboden als u het huisbezit met behulp van de bouwtoelage “zomaar” kunt betalen. Bereken altijd uw financiering alsof er geen bouwkosten waren.

Energiebesparende constructiemaatregelen voor nieuwe en oude gebouwen worden ook ondersteund door de Kreditanstalt für Wiederaufbau (KfW) en soms ook door regionale programma’s. Via het informatieportaal  www.baufoerderer.de  vindt u snel en gemakkelijk passende financieringsprogramma’s.

Kies Voor De Juiste Rentevorm Met Bijbehorende Looptijd

Als de rente laag is, moet u een vaste koers van 15 jaar of meer kiezen. Dat geeft u planningszekerheid. Volgens § 489 BGB kunt u contracten met zo’n lange vaste rente 10,5 jaar na de volledige uitbetaling geheel of gedeeltelijk op elk moment beëindigen. Dit geeft u een bufferzone in de afgelopen vijf jaar, waarin u de rentetrend kan observeren.

Regel Speciale Aflossingen Met Overbodig Kapitaal

Om sneller van uw krediet af te komen, moet u, als uw inkomen het toelaat, speciale terugbetalingen regelen. Inmiddels bieden bijna alle banken en financiële instellingen speciale terugbetalingen van 5 procent als standaard. Daarnaast bieden veel providers redactieveranderingen van 1 tot 5 procent.

Ga Niet Investeren Om Alleen De Belastingvoordelen Te Behalen

Nooit een onroerend goed contract sluiten om belasting te sparen. Zelfs dan, niet wanneer blijkbaar gerenommeerde banken of notarissen erachter staan ​​of “huurgaranties” worden gegeven. De aangeboden appartementen zijn meestal te duur, hoge commissies moeten worden betaald en de voorspelde huurinkomsten zijn niet realistisch.

Houd De Markt Altijd goed In De Gaten

Kijk naar zoveel appartementen en huizen als je kunt voordat je beslist. Dit is de enige manier waarop je een gevoel van de juiste prijs kunt ontwikkelen en snel zult ontdekken waar je wilt wonen en waar je niet wilt wonen.

Vastgoed Beleggingen Tips In Duitsland
shares